Langmann Schilcato 2017

Bare navnet på denne oser av kulhet, men den er også den morsomste, friskeste og deiligste vinen jeg har smakt på lenge! Liker du en frisk, lett sprudlende og sødmefull vin som får deg i godt humør og i tillegg kun koster 170.- kr? Da er dette en vin for deg! -  -  - Weingut Langmann har vært familieeid siden 1746 og holder til en 2,5 timers kjøretur sør-vest for Wien i distriktet West…

Les mer


Vinbaren og restauranten Cru

Et a-lag med kokkekjendiser og vinelskere står bak vinbaren og restauranten Cru. Resultatet er et vinmekka med mat. Vinentusiaster har ventet i flere uker på åpningen av Cru på Majorstua. Restauranten har vært hypet på vinsider på internett. Kjente navn som Bocuse-vinner Terje Ness, tidligere…

Les mer


Langtidskokt lammeskank med bløt polenta

til 4 personer 4 skanker et par kvister rosmarin 1 helt hode hvitløk 1 løk 2 skrelte gulrøtter 3-4 tomater skallet av ½ sitron 1 kvist timian 1 dl soyasaus 1 kvist basilikum salt og pepper ½ flaske hvitvin polenta 200 g polentagryn 1 liter vann 1 løk, finhakket 100 g smør 100 g revet parmesan…

Les mer


Hvor får du god Espresso?

Det er altfor langt mellom kaffebarer med kunnskap om eller ferdigheter til å lage en riktig god espresso og cappuccino, eller andre melkebaserte espressodrikker. Denne oversikt er, etter vår mening, et utvalg av steder som jevnt leverer en god espresso. Vi tar gjerne imot tips. Oslo - Tim…

Les mer


Caretto Negro

2 cl svart sambuca 6 cl espresso Svart sambuca smaker mye anis. Hell oppi sambuca i en espressokopp sammen med kaffen. Passer etter et rikt og tungt måltid.

Les mer


Domaine Coursodon Silice 2005

Dyp blårød. Aroma preget av skogsbær, morell og urter, streif av skogbunn, kamfer, pepper og lær i lang ettersmak. Mineralsk og medisinal duft med innslag av tre, røde bær og tjære. Konsentrert syrah med bra lengde med integrert eik. Lang avslutning med karakter av kjølig frukt. Drikkes nå og i…

Les mer