Fylte chili

4 store chilipepper

Fyll:
1 dl fetaost
1 dl revet cheddar
200 g hakkete reker eller krepsehaler
150 g hakket bacon
3 hakkete hvitløksfedd
1 hakket sjalottløk
10 cm hakket stangselleri
1 knippe basilika, oregano eller koriander
2 ss matolje Fylte chilifrukter er en perfekt forrett eller en liten smårett. De beste typene til dette formålet er Hungarian Hot Wax, Aji Blanco Cristal, Hot Banana eller Jamaican Bell.

Del fruktene uten å ta bort skallet. Fjern frø og mellomvegger.

Fres bacon, løk og selleri i olje. Tilsett osten, krydderene og de hakkete rekene og bland godt.

Press massen ned i chilihalvdelene. Gratiner i ovnen ved 225 grader i 15 minutter.

Servér sammen med ris som en smårett. Denne retten kan også med fordel serveres som tilbehør til en god kjøttmiddag.