Blanc Manger Coco

oppskrift: Eivind Landsvik

Dette er en ekstremt enkel, veldig frisk og supergod dessert.

500 g kokosmelk
250 g fløte
250 g melk
200 g sukker
10 flak gelatin
1 stjerneanis
1 vaniljestang
1 halv kanelstang
1 halv ananas

Legg gelatinen i vann. Kutt ananas i små terninger mens du koker opp resten av ingrediensene. Bland inn gelatinen og kok opp på ny før du siler av og heller massen i formene.

Sett formene kaldt og la de stå i minimum 3-4 timer.

Tipp formene over på en tallerken og pynt med ananas. Server gjerne med bringebærcoulis eller en annen syrlig fruktsaus.

bringebærcoulis
200g bringebær
100g finkornet sukker

Bland bringebær og sukker med en stavmikser i 1 minutt. Sil gjennom en finmasket sil (bringebærsteinene er bitre). Avkjøl før servering.

Drikkeforslag: Anselmann Riesling Eiswein 2009