Sitrus og honningpannacotta

2 dl melk
6 dl fløte
2 dl yoghurt narturell
1 dl honning
1 dl mangosaft
1 sitron
6 plater gelantin
1 vaniljestang
3 ss sukker

Legg gelantinplatene i kaldt vann. Del vaniljestangen i to og skrap ut frøene og ha alt oppi sammen med melk og fløte i en kjele, og kok opp mens du hele tiden rører litt i blandingen. Trekk kjelen til side. Ha i sukker og honning, rør det forsiktig inn. Vask sitronen godt og rasp av skallet (kun det gule) og ha det i gryten. Klem vannet av gelantinen og rør den godt inn i blandingen.

Ha youghurten i en egen bolle og hell fløteblandingen over (ikke omvendt, da kan massen skille seg), litt om gangen mens du rører godt.

Hell blandingen over i glass og la de stå i kjøleskapet i noen timer til pannacottaen er stivnet.

topping
saften fra 1 sitron
1 dl mangojuice
1 ss honning
1 ss melis
1 gelantinplate

Rør det hele sammen til en jevn masse og ha den over pannacottaen. Hvis toppingen helles over før pannacottaen er stivnet vil den blande seg sammen med pannacottaen! La det hele stå i kjøleskapet noen timer til. Hvis du vil at toppingen skal være flytende og ikke geleaktig er det bare å utelate gelantinen.

Husk alltid å smake til blandingene til du selv blir fornøyd med smaken.