Sitron Creme-Brulè (10 porsjoner)

sitronbrulee

9 egg
375g sukker
3dl kremfløte
4 sitroner (saft og skall)

Marscaponecrem
1dl marscapone ost
1/2 dl kremfløte
1ts mynte gelè
1ss melis
1 vaniljestang (bruk kun frøene)

Pisk sammen egg, sukker og fløte i en kaserolle. Tilsett sitronsaften og skallet. Rør godt inn. Sil blandingen og hell oppi små ildfaste former. Sett formene i en langpanne, fyll langpannen med vann. Sett i ovnen på 120grader i 45min til bruleen er blitt fast. Sett til kjøling.

Visp sammen marscapone ost, kremfløte, melis, mynte og vaniljekorn til en jevn blanding. Dryss rørsukker over formene med brùlèen og karamelliser sukkeret med en brùlèe-brenner.
Ta en spiseskje med marscaponeost og plasser på toppen.