Et lite jubileum

Med denne posten runder jeg 1000 innlegg på MatogVinnett !

En milepæl som startet for ca 13 år siden. Uten for mye kjennskap til vin eller sammensetting av mat og vin, vokste interessen frem under og etter å ha filmet matprogrammer med Tina Nordstrøm, Claus Meyer, Andreas Viestad, Arne Brimi og Lars Lian. Ønsket om å forstå kvalitetene i vin, gjenkjenne feil på vin og å finne riktig mat og vinkombinasjon ble altoppslukende. Jeg ville gjenkjenne og forstå kvalitetene, sette ord på de og formidle det videre. Det har vært mye prøving og feiling under romsteringen i det kulinariske og vinøse landskapet, men med tid har jeg lært ett og annet som har gledet meg selv og kanskje andre gjennom mine skriblerier.

Samtidig vil jeg applauder alle som deler sine erfaringer og smaksgleder med andre. Som bruker av sin tid for ganske enkelt å si at dette var en god vin eller eller mat-opplevelse. Det ligger ingen økonomisk gevinst i det, tvert imot, det koster å utvikle smaksløkene til å like de finere ting, men det gleder en selv og det gleder å dele. Så jeg slår et slag for bloggerne, skribentene, de som deler. Det er mange der ute og jeg har ikke oversikt over alle, men jeg skåler for alle som en.

Jørn Georg