Salma Chef 2012

MatogVinnett skal velge ut de tre beste bidragene til SALMA Chef konkurransen for Østlandet!

Foto: SALMA

I perioden 23. mai til 29. juli oppfordres alle til å sende inn sine beste SALMA oppskrifter. De kan være rå, bakt i ovnen, stekt, grillet eller dampet/posjert – velg dine favoritter! Oppskriftene må være dine egne, men kan selvfølgelig være inspirert av andre. Rettene må ha SALMA som hovedingrediens, være tilpasset 4 porsjoner, og må kunne tilberedes på mindre enn 50 minutter. SALMA Chef 2012 er ikke åpen for profesjonelle som jobber som kokk på heltid.

I år har fire matbloggere fått æren av å være nominasjonskomité. Hver av bloggerne velger ut de tre mest interessante oppskriftene fra sin region – som de tester ut og vurderer på sine respektive blogger. Av de tilsammen 12 oppskriftene som blir nominert av bloggerne, velger juryen ut fire finalister. Én fra hver region.

Komiteen består av;
Ingunn Rekstad (Minmiddag.no) – region Midt/Nord
Ina Shelby (Kjøkkentjeneste) – region Vest
Lars Fredriksen (Lars spiser, drikker og synser) – region Sør
Jørn G. Broll (Matogvinnett.no) – region Øst

Finalen vil gå av stabelen på Matstreif festivalen på Rådhusplassen i Oslo, 14-15.september 2012. SALMA Chef 2012 juryen består av;

Eyvind Hellstrøm, Ingrid Espelid Hovig og SALMA-sjef Trym Eidem Gundersen.

Premier
De fire finalistene vinner en tur med opphold for to personer til Oslo og festivalen Matstreif 15-16 september.

SALMA Chef 2012 vinneren får en reise med opphold for 2 personer til Bocuse d’Or i Lyon, Januar 2013– hvor Ørjan Johannessen skal representerer Norge!

Se bilder fra turen til SALMA Chef vinneren 2011 her.

Her kan du se bilder fra Bocuse d’Or Europe i Brussel og få en smakebit på hva vinneren kan oppleve i Lyon 2013

Les mer om kunkurransereglene på Salmachef.no.