Kylling i eple og karrisaus

1 stange kylling eller kyllingfileter
salt og pepper
1/2 dl solsikkeolje
2 finhakket løk
4 fedd finhakket hvitløk
2 grønne epler
1 ss karripulver
2 dl eplemost
2 dl kyllingkraft
2 tomater

Del kyllingen i passe store porsjonsstykker. Tørk godt av kyllingen med kjøkkenpapir, salte og pepre stykkene og brun dem på en panne i solsikkeoljen. Bruk samme pannen til å steke løken, hvitløk, epler og karri godt sammen med litt ekstra olje i noen minutter. Ha i finhakket tomat, eplemost og kyllingkraft og la det koke opp. Legg kyllingfiletene i pannen og la det hele simre i ca 20min.

Kyllingstykkene skal bare brunes lett på hver side, den blir mer saftig hvis den blir ferdig stekt sammen med sausen. Sausen smaker fantastisk godt, selv om den ikke ser så veldig god ut på bildet her 🙂

Som tilbehør hadde vi kokt naturris og en salat.

Anbefalt drikke; Gaudry Sancerre Mélodie de Vieilles Vignes 2007