Valg av vin – storvilt

ELG
Rødvin til biff: Crozes-Hermitage, Aglianico, Reserva fra Navarra, argentinsk Malbec, Cabernet fra Coonawarra
Hvitvin til gravet: Gewürztraminer eller Pinot Gris fra Alsace, halvtørr Champagne på Pinot Noir
Rødvin til stek med sjy: Oversjøisk Cabernet Sauvignon, Gigondas, Rosso de Montalcino
Rødvin til viltgryte: St. Joseph, vestside Bordeaux, Dão, Ripasso

HJORT
Rødvin til gravet: Valpolicella Ripasso eller Amarone. Hvitvin: Pinot Gris fra Alsace, Grüner Veltliner, fyldig Riesling med litt restsødme
Rødvin til filet: Syrah fra Nord-Rhône eller Australia, Malbec fra Argentina, Merlot-dominert Bordeaux, Barbaresco
Rødvin til stek med sjysaus: St. Joseph, Premier Cru Burgund Dolcetto eller Sangiovese, Barolo/Barbaresco
Rødvin til stek med viltsaus: Chianti Classico, australsk Syrah, Ribera del Duero, litt utviklet Bordeaux
Rødvin til gryte: Barbera, Montepulciano, Vacqueyras, Priorato, Zinfandel fra Napa

REIN
Rødvin til rein som finnbiff: Primitivo fra Puglia, sør-fransk Syrah, Reserva fra Rioja
Rødvin til pannestekt filet: Bordeaux Pomerol, portugisisk fra Douro, Cornas, Brunello di Montalcino
Rødvin til stek: Hermitage, Brunello di Montalcino, Barolo, Rioja Reserva

RÅDYR
Rødvin til sadel: Châteauneuf-du-Pape, Aglianico, St. Joseph, Pinotage, Sagrantino di Montefalco
Rødvin til viltgryte: Moden Baga, Malbec fra Argentina eller Cahors, kraftige viner fra Côtes du Rhône